Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Mobil menu

Musik på Engbjergskolen

Læs mere om vores nye koncept på Engbjergskolen: SFO-Band og Bandklubben er skabt i samarbejde med Herning Musikskole som et kreativt sammenspilstilbud for musikinteresserede elever. Det er en klub, hvor alle - uanset musikalsk niveau - kan skabe deres egen musik og udvikle sammenhold og spilleglæde i fællesskab med andre ligesindede.

 • SFO-Band for 2. og 3. klasses elever. 

  I foråret 2023 har vi plads til flere elever - og det ville være fedt, hvis nogle af jer havde lyst til at være med.

  SFO-Band foregår i musiklokalet om onsdagen 14:00-15:15 og er selvfølgelig gratis for børn i SFOen, MEN man forpligter sig til at komme hver uge, så bandet kan regne med en. I kan læse mere om undervisningen, tilmelding, lærerne, bandsammensætning og hele konceptet på
  https://www.herningmusikskole.dk/bandklubben/bandklubbensfo-band-paa-en…;

  Det er vores ambition, at SFO-band-tilbuddet på sigt skal vokse sig endnu større, men vi har foreløbigt kun plads til ét nyt band (5-6 elever). Derfor opfordrer vi alle interesserede til at skynde sig at udfylde en uforpligtende forhåndstilmelding, så vi kan strikke en god gruppe sammen hurtigt. Tilmelding foregår via forhåndstilmeldingen på hjemmesiden.

 •  Bandklubben for 4.-5. klasses elever. 

  Bandklubben har først og fremmest fokus på at skabe et stærkt fællesskab omkring musikken. Derfor vægtes det sociale i klubben højt, og et år i Bandklubben vil - udover den ugentlige undervisning - indeholde en række hyggelige fællesarrangementer, koncerter, indspilninger og meget mere.

  Vi har allerede en del bands i gang, men vi har plads til flere - og det ville være fedt, hvis nogle af jer havde lyst til at være med. Bandklubben foregår i Musiklokalet om onsdagen 15:30-16:45 + 16:45-18:00 og varetages af Mads, som I jo lige har mødt. I kan læse mere om undervisningen, tilmelding, lærerne, bandsammensætning og hele konceptet på
  https://www.herningmusikskole.dk/bandklubben/bandklubbensfo-band-paa-en…

  Det er vores ambition, at Bandklubben på sigt skal vokse sig endnu større, men vi har foreløbigt kun plads til en stor håndfuld nye elever. Derfor opfordrer vi alle interesserede til at skynde sig at udfylde en uforpligtende forhåndstilmelding, så vi kan strikke en god gruppe sammen hurtigt. Tilmelding foregår via forhåndstilmeldingen på hjemmesiden. Prisen bliver 100,- pr. måned (som er halv pris ift. normal musikskolepris, hvis man tilmelder sig Engbjergskolens bandklub og er elev på skolen).

Tilmelding

Tilmelding foregår på samme måde som til den øvrige del af Bandklubben. Læs mere under Tilmelding. Under forhåndstilmeldingen er det muligt at krydse de øvetider af, der passer bedst. 

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Banddoktor og koordinator Nikolaj på bandklubben@gmail.com eller +45 40 55 61 23.

Dokumenter

SFO-Band

Shape Created with Sketch.

Bandklub

Shape Created with Sketch.