AULA

Efter efterårsferien bliver den nye, landsdækkende kommunikationsplatform Aula taget i brug på Engbjergskolen samt i SFO'en.

Vi håber, at alle forældre på Engbjergskolen vil bakke op om det gode skole-hjem-samarbejde gennem god og konstruktiv kommunikation i Aula.

Sådan kommer du i gang med Aula
Man finder Aula på www.aula.dk eller via en app til sin mobil eller tablet. Appen findes både til Android og iOS. Man logger ind på Aula med sit UNI-login. De dele af Aula, der indeholder personfølsomme oplysninger skal tilgås via NemID.

Første gang man logger ind, skal man bruge sit NemID, og der vil være en række ting, man skal tage stilling til.

Hvis du får brug for hjælp til at logge sig på, kan du få hjælp ved at ringe til Den Digitale Hotline på tlf. 7020 0000

Onsdag den 23. oktober 2019 klokken 16.00-17.00 vil det være muligt at få hjælp til AULA - vi sidder klar i Engbjergskolens personalestuen, hvor der er kaffe på kanden.

Læs mere i den guide dit barn får med hjem, eller besøg www.aulainfo.dk